Reklama

Den s myslivci v Kempu Stříbrný rybník

  • 5. října 2022,
  • 0:11

Městské lesy Hradec Králové a.s. s partnery pro vás připravili již druhý ročník akce Den s myslivci. Konat se bude 15. 10. 2022 v Kempu Stříbrný rybník od 10.00 do 16.00 hodin. Dnem provede oblíbený herec a moderátor Aleš Háma.

Reklama

Těšit se můžete na bohatým program zaměřeným především na mysliveckou tématiku, v rámci doprovodného programu ale zažijete a vyzkoušíte mnohem více.

Hlavním bodem programu je soutěž ve vaření zvěřinového kotlíkového guláše. Představí se vám 20 týmů, jejichž výtvory budete moci degustovat a hodnotit. Tím zajistíte pěti z nich boj ve finále.

Během dne se vám na pódiu představí trubači, sokolníci či lovečtí kynologové. Sledovat budete módní přehlídku mysliveckého oblečení, ukázky vábení zvěře, prezentaci myslivosti v Polsku, zúčastnit se můžete i dražby o zajímavé ceny.

Během celého dne bude v kempu probíhat také bohatý doprovodný program mnoha našich partnerů. Těšit se můžete na lesnickou i mysliveckou pedagogiku, prezentace termovizí, dalekohledů a další optiky, kazatelen, dřevostaveb, ale také třeba ochránců přírody, zástupců lesnických vysokých škol, včelaře, kováře nebo třeba hasičskou techniku. Vyzkoušet můžete Hod flintou do žita, laserovou nebo kuličkovou střelnici či soutěž v hodnocení myslivecké trofeje. Pro děti jsme naplánovali soutěž o drobné dárky a mnoho dalších aktivit, například lukostřelbu, kuličkovou dráhu nebo malování na obličej.

Samozřejmostí je zvěřinové občerstvení v místní restauraci.

Po hlavním programu bude následovat hudební produkce. Zahrají NaDoraz, Voxel, HakelBand a Mr. Moos.

Vstup ZDARMA.

Těšíme se na vás v sobotu 15. 10. v Kempu Stříbrný rybník.

Hlavními partnery akce jsou státní podnik Lesy České republiky, Česká lesnická akademie Trutnov, redakce Časopisu myslivost, Českomoravská myslivecká jednota, Královéhradecký kraj a Ministerstvo zemědělství. Mediálními partnery akce jsou Český rozhlas Hradec Králové a Pardubice, Hitrádio Černá hora a Východočeská televize V1.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu