Reklama

Vařící voda, útok nožem. Neshody vyústily v pokus o dvě vraždy

Polička – Kriminalisté v Pardubickém kraji řeší další násilný trestný čin. Neshody mezi třemi cizinci dospěly až v pokus o dvojnásobnou vraždu. Jeden z napadených skončil s vážným zraněním v nemocnici.

Reklama

Nebezpečný incident se stal ve středu 29. dubna krátce před půlnocí na ubytovně v Poličce. Hádka mezi třemi cizinci vyústila v pokus o dvojnásobnou vraždu. Sedmapadesátiletý muž napadl 50letého kolegu a jeho dva roky mladší přítelkyni. 

„Dvojici ve spánku polil vařící vodou a poté je napadl nožem. Poškozený utrpěl vážná poranění hrudníku, s nimiž byl hospitalizován v nemocnici,” uvedla policejní mluvčí Eva Maturová. 

Žena z konfliktu vyvázla jen s lehčími zraněními. Pachatele zadrželi policisté na místě činu. Nyní je obviněný z pokusu úkladné vraždy dvou osob. „Obviněný se k činu částečně přiznal, v případě uznání viny je ohrožen trestní sazbou 15 až 20 let, nebo výjimečným trestem odnětí svobody,” dodala Maturová.

Případ se stal jen pár dní poté, co policie zadržela pravděpodobného pachatele vraždy z obce Žichlínek u Lanškrouna. Tam měl syn zavraždit svoji matku.

Foto: ilustrační 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu