Reklama

Škodovka po nárazu do stromu vzplála. Řidiči už nebylo pomoci

Rybná nad Zdobnicí – Na silnici I/11 mezi Rybnou nad Zdobnicí a Žamberkem se ve středu kolem 16. hodiny stala tragická nehoda. Řidič škodovky zemřel po nárazu do stromu.

Reklama

„Osobní vozidlo Škoda Octavia vyjelo mimo vozovku, kde narazilo do stromu a zůstalo ležet na boku, přičemž následně vzplálo. Čtyřicetiletý řidič utrpěl zranění, kterým na místě podlehl,” uvedla mluvčí policie Magdaléna Vlčková. 

Plameny ještě před příjezdem záchranných složek uhasili svědci nehody. Na místo byl vyslán také vrtulník letecké záchranné služby. Tragédii se však odvrátit nepodařilo. 

Hasiči měli hodně práce s vrakem auta. „U vozidla došlo k proražení olejové vany, jednotky zamezily úniku kapalin. Hasiči dále pomohli se zajištěním a osvětlením místa události pro policejní vyšetřování,” doplnila mluvčí hasičů Martina Götzová.

Předmětem vyšetřování je zejména odpověď na otázku, proč a za jakých okolností řidič sjel ze silnice. Objasněním tragédie se budou v dalších dnech zabývat policisté z Rychnova nad Kněžnou.

Za posledních pět dnů zemřeli na silnicích ve východních Čechách čtyři lidé. V sobotu nepřežil srážku dvou vozidel u Všestar pětapadesátiletý řidič. V neděli brzy ráno podlehl zraněním po nárazu do stromu šofér osobního vozidla poblíž Jevíčka. V pondělí rovněž při střetu se stromem u silnice zemřel řidič v Doudlebech nad Orlicí

Foto: HZS Pardubického a Královéhradeckého kraje

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu