Reklama

Tragédie na kolejích i na silnici. Během čtyř hodin zemřeli dva lidé

Rychnovsko – Pondělní odpoledne na Rychnovsku se do historie zapíše černým písmem. Během čtyř hodin se staly dvě vážné nehody, při kterých umírali lidé. V Doudlebech zemřel po nárazu do stromu řidič, další osoba nepřežila střet s vlakem v Borohrádku.

Reklama

Řidiči v Doudlebech nad Orlicí se stal osudným náraz do stromu u silnici I/11. Hasiči ho museli ze sešrotované škodovky vyprostit, na místo vyrazil záchranářský vrtulník. 

Hasiči pomocí hydraulického zařízení vyprostili jednoho člověka ven. I přes veškerou okamžitou pomoc řidič svým zraněním podlehl,” uvedla mluvčí hasičů Martina Götzová.

Nehoda se stala kolem 14:45 hodin. Policisté nyní zjišťují, jak se řidič se Škodou Octavií na poměrně přehledném úseku dostal mimo vozovku.

Za necelé čtyři hodiny vyjížděly jednotky IZS k další tragické události. V Borohrádku srazil vlak člověka, který se pohyboval v kolejišti. 

„Osoba svým zraněním podlehla. Ve vlaku cestovalo šest pasažérů, ti byli v pořádku bez zranění,” sdělila mluvčí.

Hasiči pomohli převézt cestující a dále zajišťovali místo nehody až do příjezdu drážní jednotky SŽDC, která si spolu s policisty místo nehody převzala.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu