Reklama

Čelní srážka skončila tragicky. Řidič zemřel v nemocnici

Všestary-Bříza – V sobotu dopoledne se ve Všestarech na Královéhradecku srazila dvě osobní vozidla. U nehody zasahovaly všechny složky IZS včetně letecké záchranné služby. Následky jsou tragické, řidič jednoho z vozidel zemřel v nemocnici.

Reklama

K vážné nehodě došlo v křižovatce na frekventované silnici I/35, která spojuje Hradec Králové a Jičín. Pětapadesátiletý řidič fabie přijíždějící po vedlejší silnici pravděpodobně nedal přednost fiatu na hlavní. 

Obě vozidla skončila mimo vozovku a škodovka na střeše. Právě její šofér odnesl střet nejvážnějšími zraněními. Druhý o deset let starší řidič vyvázl bez zranění.

„Jedna osoba musela být na místě resuscitována. Následně byla letecky transportována do zdravotnického zařízení,” uvedla mluvčí hasičů Martina Götzová.

Ještě ten den však přišla smutná zpráva. „V odpoledních hodinách muž bohužel na následky zranění v nemocnici zemřel,” doplnila mluvčí policie Iva Kormošová.

Dechová zkouška vyloučila u řidiče fiatu požití alkoholu před jízdou. U zesnulého bude případnou přítomnost alkoholu zjišťovat pitva. 

Policisté odhadli škodu na fiatu na 150 tisíc a na fabii na 250 tisíc korun. Přesná příčina a okolnosti nehody jsou nadále předmětem policejního vyšetřování. 

Foto: HZS Královéhradeckého kraje a Policie ČR/KŘP Královéhradeckého kraje


Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu