Reklama

Dynamo si Kusého připomene i na dresech. Ty pak půjdou do dražby

  • 6. srpna 2018,
  • 18:23,
  • Pardubice,
  • David Záruba

Pardubice – Od 16. do 19. srpna 2018 bude pardubická ČSOB Pojišťovna ARENA hostit solidně obsazený mezinárodní hokejový turnaj. Kromě domácího celku se ho zúčastní také Slovan Bratislava, Eisbären Berlin a Admiral Vladivostok. Turnaj se koná na počest Zbyňka Kusého, nejúspěšnějšího generálního manažera klubu, jehož odkaz ponesou také pardubičtí hráči na dresech.

Reklama

Hokejisté Dynama vyjedou ke všem utkáním v nových červených dresech. Na nich nechybí velký znak klubu, připomíná však éru, kdy Pardubicím vládl Zbyněk Kusý, jenž je podepsán nejen pod třemi mistrovskými tituly.

Kromě log Pardubického kraje a statutárního města Pardubice na dresu nechybí ani logo samotného memoriálu či číslo hráče na přední straně pro snadnější orientaci. Lahůdkou jsou tři pruhy ve spodní polovině, kde jsou zvěčněny jména všech hráčů, kteří v letech 2005, 2010 a 2012 dovedli Pardubice k titulům.

Dresy, které na rukávech „podepsal“ Zbyněk Kusý, zamíří po odehrání memoriálu do elektronické aukce, jejíž výtěžek bude věnován na rozvoj mládežnického hokeje.

Foto: HC Dynamo Pardubice

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu