Reklama

Otec se k vraždě svého syna přiznal. Příčinou bylo bodné zranění

  • 15. května 2019,
  • 9:18,
  • Pardubice,
  • David Záruba

Pardubice – AKTUALIZOVÁNO! V pondělí otřásl veřejností hrůzný případ vraždy sedmiletého chlapce v Pardubicích. Hlavním podezřelým je jeho 40letý otec, který se k činu přiznal. Příčinou úmrtí je bodné zranění. Soud poslal muže do vazby.

Reklama

K hrůzné tragédii došlo kolem jedné hodiny v noci z neděle na pondělí v rodinném domě ve čtvrti Studánka v Pardubicích. Záchranná služba původně vyjížděla k dospělému muži, ale zásah se změnil v boj o život sedmiletého chlapce. 

„Ani po téměř hodinu trvající resuscitaci se bohužel nepodařilo u dítěte obnovit srdeční akci,” uvedl mluvčí záchranné služby Aleš Malý.

Hned se také ukázalo, že nejde o nešťastnou náhodu. „Policistům bylo téměř okamžitě jasné, že se jedná o násilnou smrt,” podotkla policejní mluvčí Markéta Janovská. Podle dostupných informací podlehl školák bodnému zranění.

Policisté na místě zadrželi 40letého otce, který se následně k činu přiznal. Dnes ho soud poslal do vazby. Hrozí mu až výjimečný trest včetně doživotí.

K soudu obviněného přivedli ozbrojení policisté. Muž svůj čin nepopíral a nechal se slyšet, že musel takto jednat a že všechno podstatné řekne až u soudu.

Foto: ilustrační


Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu