Reklama

První posila Dynama! Vrací se útočník Denis Kindl

  • 3. května 2019,
  • 16:39,
  • Pardubice,
  • David Záruba

Pardubice – Hokejové Dynamo Pardubice získalo svou první letošní posilu. Víceletý kontrakt s klubem podepsal útočník Denis Kindl, který zde působil v mládežnických týmech. Poslední dvě sezony hrál za Plzeň.

Reklama

„Denis projevil velký zájem hrát za Pardubice, to je pro nás také důležitým faktorem pro rozhodování. Když se naskytla příležitost jej angažovat, tak pro tento krok hrálo i svou roli, že dobře zná naše prostředí,” řekl na jeho adresu generální manažer Dušan Salfický. 

Denis Kindl odehrál v české nejvyšší soutěži 192 utkání, vstřelil v nich 32 branek a přidal 40 nahrávek. Poslední dva roky strávil šumperský odchovanec v Plzni, v minulém ročníku nastřílel 13 branek a zaznamenal stejný počet nahrávek.

„Je hráčem v produktivním věku, vyzrál v šikovného útočníka, v minulé sezoně nasbíral vysoký počet bodů, v Plzni byl produktivní a očekáváme, že na tuto bilanci naváže i v našem týmu. Proto jej přivádíme zpět k nám. Výběr hráčů řešíme společně s trenéry, u tohoto jména jsme byli v jednomyslném souladu,“ doplnil šéf klubu.

Všechny hráčské změny v Hradci Králové a Pardubicích najdete zde

Foto: HC Škoda Plzeň

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu