Reklama

Hradec prodloužil smlouvy s oporami. Pokračují Smoleňák i Koukal

Mountfield HK s koncem přestupního období v české extralize prodlužoval smlouvy. Na východě Čech nadále zůstávají opory Smoleňák, Koukal, Nedomlel nebo Perret.

Reklama

„Všichni tito hráči jsou důležitými články naší sestavy a jsem rád, že jsme se domluvili na další spolupráci. Zároveň momentálně probíhají jednání s dalšími členy A-týmu ohledně nových smluv,“ říká generální manažer Aleš Kmoníček.

Kapitán Radek Smoleňák by měl přidat minimálně další dvě sezony, dočkal se totiž nové smlouvy ve formátu dva roky + opce. „Radek je dlouhodobě náš nejproduktivnější hráč, v Hradci se mu líbí, a tak byla dohoda poměrně rychlá,“ kvituje Kmoníček. 

Richard Nedomlel si za své stabilní výkony vysloužil víceletý kontrakt, konkrétně do konce ročníku 2023/24. „Richard přišel do Hradce jako důrazný a defenzivní obránce a postupně se svými velmi dobrými stabilními výkony stal nedílnou součástí naší obrany. Jeho pokračování byla jedna z našich priorit,“ prozrazuje generální manažer.

I příští sezonu bude v hradeckém dresu nastupovat Petr Koukal, který v létě oslaví už 39. narozeniny. „I přes svůj věk je pro nás Petr důležitým hráčem a rádi bychom, aby své bohaté hokejové zkušenosti předával našim mladým hráčům, což bude jeden z jeho hlavních úkolů pro příští sezónu,“ komentuje Kmoníček.

S Pardubicemi byl v minulosti spojený i Jordann Perret. Letos francouzský forvard nasbíral už 14 bodů. „Jordann si svými výbornými výkony za poslední dva roky řekl zcela jasně o nový kontrakt. Navíc je to skvělý kluk do kabiny, kterému se i s rodinou v Hradci velmi líbí,“ dodává závěrem generální manažer.

Foto: Stanislav Souček/Mountfield HK

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu