Reklama

Kvalitní posila pro Hradec, vrací se Rudolf Červený!

Hradec Králové – Po sérii příchodů, které ohlašovalo pardubické Dynamo, se dočkali také fanoušci Mountfieldu. Pod Bílou věž se vrací produktivní útočník Rudolf Červený a rovnou podepsal čtyřletou smlouvu.

Reklama

„Jednání trvala delší dobu, jelikož Ruda měl zájem pokračovat v zahraničí. Byli jsme spolu ale stále v kontaktu a jasně mu vysvětlili naši koncepci i sportovní cíle pro následující sezóny, což bylo v jeho konečném rozhodování velmi důležité,“ uvedl generální manažer klubu Aleš Kmoníček.

Červený v minulosti nasbíral v dresu Hradce postupně 14, 15, 34, 24 a 44 kanadských bodů a stal se jedním z lídrů týmu. Po posledním vydařeném ročníku zamířil do KHL do týmu Slovanu Bratislava, odkud se přesunul do Švédska.

„Od Rudy si slibujeme zvýšení produktivity. Víme o jeho kvalitách a střele, kterou má jednu z nejlepších v lize. Počítáme s tím, že nám zkvalitní útok, zvedne produktivitu a hlavně bude jedním z lídrů v mužstvu,“ nechal se slyšet sportovní manažer Jaroslav Bednář. 

Návrat vítá i sám hráč. „Hradec hraje každý rok v popředí tabulky a víceméně všechny v organizaci Mountfieldu znám a vím, jaké jsou nastavené cíle a koncepce. Navíc s manželkou máme dcerku a město Hradec se nám líbilo, byli jsme tady spokojení,“ přiznal Červený. 

Foto: Mountfield HK

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu