Reklama

Mladík v dodávce vjel do protisměru. Po srážce s kamionem zemřel

Holohlavy – Tragická dopravní nehoda se stala dnes odpoledne na silnici I/33 u obce Holohlavy. Řidič dodávky přejel do protisměru a dostal se přímo do dráhy kamionu. Srážka má fatální následky.

Reklama

K fatální srážce dodávky a kamionu došlo na hlavním tahu z Hradce Králové do Jaroměře poblíž obce Holohlavy před 17. hodinou. Na místo ihned vyjely posádky všech složek IZS, z Hradce Králové startoval vrtulník.

„Prvotním šetřením se zjistilo, že k nehodě pravděpodobně došlo tak, že řidič dodávky jedoucí od Hradce Králové zatím z nezjištěných příčin vyjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím kamionem. Při nehodě 24letý řidič dodávky bohužel na místě zemřel,” uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová. 

Řidič kamionu vyvázl z nehody bez zranění. Orientační dechová zkouška u něj vyloučila požití alkoholu před jízdou. Zda byl pod vlivem návykových látek šofér dodávky, ukáže nařízená pitva.

Policisté nadále vyšetřují přesnou příčinu nehody. Silnice I/33 bude v místě nehody uzavřená přibližně až do půlnoci. Objízdné trasy vedou přes Smiřice.

Foto: Policie ČR/KŘP Královéhradeckého kraje

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Hradecko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu