Reklama

Sedm zápasů, jediná výhra. Bídný start srazil Lubinovi vaz

  • 5. října 2019,
  • 10:06,
  • Pardubice,
  • David Záruba

Pardubice – Hokejové Dynamo spadlo po páteční porážce 2:3 na ledě Zlína na poslední místo tabulky. Ze sedmi zápasů má jedinou výhru a tři body. A tak došlo k tomu, co avizovalo vedení klubu – hlavní trenér Ladislav Lubina (na fotce vlevo) si balí kufry.

Reklama

„Láďovi děkuji za odvedenou práci, tým Dynama loni převzal v těžké době a pomohl ho spolu se svými asistenty udržet v extralize. Odvedl v Pardubicích obrovský kus práce, tým připravil velmi dobře fyzicky, zápas od zápasu se herní projev lepšil, nicméně jedno vítězství ze sedmi zápasů je daleko za očekáváním,“ uvedl na klubovém webu generální ředitel a předseda představenstva HC Dynamo Pardubice Martin Sýkora.

Pardubice v nové sezoně vyhrály jediný zápas na ledě Litvínova. Po letním posílení, kdy do klubu přišla velká jména jako Kousal, Kolář nebo Tybor, se čekal úplně jiný příběh. Realitou je poslední pozice. Bída posledních let trvá. 

Tým v nedělním domácím zápase s Kladnem povede dosavadní asistent Radek Bělohlav. Na střídačce mu pomohou Otakar Janecký a Petr Čáslava. Jedná se však jen o dočasnou variantu. „V příštím týdnu budeme intenzivně hledat optimální řešení," doplnil Martin Sýkora.

Foto: archiv

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu