Reklama

Zranění sražené ženy jsou mnohem vážnější. Policie hledá svědky

  • 1. března 2019,
  • 12:09,
  • Trutnov,
  • David Záruba

Trutnov – Nešťastná nehoda se stala ve středu 5. září v Trutnově. Couvající řidič přehlédl chodkyni a srazil ji. Původně se zdálo, že žena utrpěla jen lehká zranění, ale léčení se nakonec protáhlo na delší dobu. Policie proto znovu hledá případné svědky incidentu.

Reklama

„Policejní inspektor koncem ledna obvinil 31letého řidiče ze spáchání přečinu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti, neboť chodkyně v důsledku střetu nakonec utrpěla vážnější zranění, které si vyžádalo delší dobu léčení,” uvedl mluvčí policie Lukáš Vincenc.

Nehoda se stala 5. záři o půl deváté večer v trutnovské ulici Pomněnková před domem číslo popisné 439. Řidič Volkswagenu Caddy při couvání srazil chodkyni, která přecházela komunikaci.

Ženino zranění nejprve nevypadalo vážně, a přestože musela být ošetřena v trutnovské nemocnici, tak ani jeden nehodu nehlásili. K oznámení na policii došlo až dodatečně. 

Z důvodů závažnějšího zranění policie nyní opět hledá případné svědky. Ti se mohou hlásit přímo v budově dopravního inspektorátu v Trutnově, na telefonním čísle 974 539 250 či prostřednictvím linky 158.

„V případě odsouzení hrozí muži až čtyři roky za mřížemi nebo peněžitý trest,” podotkl mluvčí.

Foto: Policie ČR/KŘP Královéhradeckého kraje

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Trutnovsko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu