Reklama

Ženu při čekání na výtah šokoval onanující recidivista

  • 18. ledna 2019,
  • 13:22,
  • Trutnov,
  • David Záruba

Trutnov – Pořádný šok nejspíš zažila žena v Trutnově, která v neděli 6. ledna uviděla v jednom z bytových domů muže, jak onanuje na veřejnosti. Událost následně oznámila na tísňovou linku. Podezřelý navíc z dřívějška čelí trestnímu obvinění za krádež.

Reklama

Žena měla výtržníka spatřit přes prosklené dveře, když uvnitř domu čekala na výtah. Policie na základě šetření zadržela třicetiletého muže z Trutnovska. „Muži je kladeno za vinu, že si na zmíněném místě stáhl vrchní část kalhot a prováděl onanii,” uvedl tiskový mluvčí policie Lukáš Vincenc.

Muž se k činu přiznal. Za spáchání přečinu výtržnictví mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody, nebo trest peněžitý. V rámci vyšetřování si policisté vyžádali také vyjádření sexuologa.

Podezřelý byl již v minulosti pravomocně odsouzen za majetkovou trestnou činnost. Naposledy opustil brány věznice v září loňského roku. V současné době navíc čelí obvinění z krádeže. V první polovině listopadu roku 2018 měl odcizit zboží ve dvou obchodech v Trutnově, čímž porušil podmínku propuštění. Za tento čin mu hrozí tři roky vězení.

Foto: ilustrační 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Trutnovsko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu