Reklama

Starostou Trutnova je pošesté v řadě Ivan Adamec

  • 6. listopadu 2018,
  • 10:26,
  • Trutnov,
  • David Záruba

Trutnov – Už dvacet let je trutnovským starostou Ivan Adamec a svůj mandát si s největší pravděpodobností natáhne minimálně o další čtyři roky. Nově zvolení zastupitelé ho znovu vybrali za šéfa města, po boku bude mít náměstky Hendrycha a Eichlera.

Reklama

V pondělí se uskutečnilo ustavující zasedání nového Zastupitelstva města Trutnova, které má opět 33 členů. Jednání se zúčastnilo 32 z nich. Starostou se stal Ivan Adamec, který tak vstupuje do svého šestého funkčního období v této pozici. Hlasovalo pro něho 22 zastupitelů. Dále zastupitelé ze svých řad zvolili také dva místostarosty, a to Tomáše Hendrycha a Tomáše Eichlera.

Nově zvolená Rada města Trutnova bude poprvé zasedat v pondělí 12. listopadu, a to ve složení Ivan Adamec, Tomáš Hendrych, Tomáš Eichler, Petr Skokan, Jozef Kochan, Radek Horák, Pavel Káňa, Michal Rosa, Libor Kasík, Petr Horčička a Martin Jiránek. 

Dále zastupitelé zvolili členy kontrolního a finančního výboru, z nichž každý má 11 členů, a to z řad koalice i opozice. Další zasedání trutnovských zastupitelů se uskuteční v pondělí 17. prosince.

Foto: Město Trutnov

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Trutnovsko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu