Reklama

Kanonýr Sýkora ještě nekončí. Góly bude dál sázet na východě Čech!

Vrchlabí – Hokejový útočník Petr Sýkora zabalil extraligovou kariéru, ale s milovaným sportem nekončí úplně. Od nové sezony bude čtyřicetiletý hokejista hrát druhou ligu v dresu Vrchlabí. Přidá se tak k dalších legendám Hlaváčovi a Bednářovi.

Reklama

Ve Vrchlabí budují pro fanoušky hodně zajímavý kádr. Po Janu Hlaváčovi a Jaroslavu Bednářovi přivedlo vedení další významnou postavu českého hokeje – Petra Sýkoru.

„Moc jsme o něj stáli a to nejenom kvůli jeho hokejovému umění, ale i kvůli jeho výborné povaze. Myslím, že Petrovy hokejové kvality jsou stále mnohem výš než na druhou ligu,” uvedl pro klubový web Jiří Jakubec, sportovní manažer HC Stadion Vrchlabí. 

Extraligový rekordman v počtu vstřelených gólů (385) nedávno ohlásil konec kariéry na nejvyšší úrovni. V tuzemsku doposud oblékal pouze dres rodných Pardubic.

„S Petrem proběhlo velice jednoduché a naprosto korektní jednání, kdy jsme se dohodli na všech zásadních věcech. Nejdůležitější pro něj bylo, aby mohl angažmá ve vrchlabském týmu spojit se svou novou rolí, kterou má v pardubickém klubu,” sdělil Jakubec.

Sýkora nově pracuje v Dynamu jako trenér mládeže. Obě role, jak hráčskou, tak trenérskou, by měl zvládnout skloubit bez potíží. 

„Nijak zásadně se to nekříží s naším programem, a tak by Petr měl absolvovat kompletní sezónu v našem A týmu,” podotkl sportovní manažer.

Foto: HC Dynamo Pardubice

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Trutnovsko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu