Reklama

Divokej Bill, Lucie Bílá i Anna K. Sedmihorské léto startuje tuto neděli!

Sedmihorky – Hudební a divadelní Sedmihorské léto otevře své brány už v neděli 30. června. Podesáté. Během celého léta přinese pořádnou dávku exkluzivních koncertů a divadla. Mezi vystupujícími nebude chybět Lucie Bílá, Arakain, Divokej Bill, Anna K., Karel Plíhal, Martin Zounar, Daniela Šinkorová, Dasha a mnoho dalších. Akce potrvá celé léto až do 29. srpna.

Reklama

O start festivalu se letos postará situační komedie Plnou parou. Zápletka, která se odehrává v sauně luxusního wellness hotelu, je umocněna tajnou pracovní a milostnou schůzkou, touhou po dítěti a po sponzorském daru. 

To vše v podání Miroslava Etlzera, Lenky Vlasákové či Jana Dolanského. „Miluji, když se lidé smějí. A rozesmát je není jednoduché. Takže si představení Plnou parou hodně užívám," nechala se slyšet Vlasáková. 

V komedii navíc hraje se svým partnerem Janem Dolanským. „Je to už naše třetí spolupráce a užíváme si to. S Jeníkem je dovoleno vše, je to tvůrčí svoboda a jistota," dodala.

Sedmihorské léto je oblíbeným festivalem, který nabízí kvalitní kulturní akce, skvělou atmosféru a zážitky. Návštěvu festivalu můžete spojit s dovolenou v Českém ráji. Podrobné informace k akcím najdete na www.sedmihorskeleto.cz.

Program Sedmihorského léta 2019

  1. 30. 6. – PLNOU PAROU (divadelní představení) – Lenka Vlasáková a Miroslav Etzler
  2. 11. 7. – DIVOKEJ BILL
  3. 1. 8. – ARAKAIN & LUCIE BÍLÁ
  4. 8. 8. – KAREL PLÍHAL recitál
  5. 13. 8. - DVA NAHATÝ CHLAPI (divadelní představení) – Martin Zounar, Daniela Šinkorová, Matin Kraus či Martina Radová
  6. 15. 8. – DASHA SYMPHONY – Dasha, Filharmonie Hradec Králové a Martin Kumžák
  7. 29. 8. – ANNA K. akusticky

Foto: Sedmihorské léto

      Reklama

      Mohlo by Vás zajímat


      Nejnovější zprávy Trutnovsko

      Reklama

      PR články

      Více PR článků
      Zavřít reklamu