Reklama

VIDEO: Policisté ve Dvoře Králové chytili zloděje přímo při činu

Dvůr Králové nad Labem – „Nemám na to peníze, a tak jsem šel věci ukrást,” vysvětloval zloděj, kterého policisté ve Dvoře Králové nad Labem chytili přímo při činu. Na video ze zásahu v obchodě se můžete podívat v článku.

Reklama

V pondělí 17. prosince po desáté hodině večer vyjeli policisté prověřit oznámení o narušení objektu jednoho z obchodů ve Dvoře Králové nad Labem. Přes prosklené dveře si všimli, že uvnitř je muž. Vyzvali ho, aby se vzdal, ale bez odezvy.

„Policisté společně se služebními psy začali objekt prohledávat. Za nedlouho pes Rusty skutečně vypátral uvnitř muže, který se do obchodu vloupal, a když zjistil, že dorazila policie, snažil se ukrýt. Policisté ho na místě zadrželi,” uvedl tiskový mluvčí policie Lukáš Vincenc.


Video ze zásahu (Policie ČR):


Druhý služební pes Obelix následně našel batoh s energetickými nápoji a lahvemi alkoholu v celkové hodnotě necelých 800 korun, které se 32letý pachatel chystal odcizit. Muž měl také pozitivní jak dechovou zkoušku na alkohol, tak test na drogy.

V tuto chvíli je stíhán na svobodě, v případě odsouzení mu za přečin krádeže ve stádiu pokusu hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi. „Ke svému jednání se muž policistům doznal a jako důvod vloupání uvedl, že nemá peníze, aby si věci koupil, tak se rozhodl je ukrást,” dodal mluvčí.

Foto: Policie ČR/KŘP Královéhradeckého kraje

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Trutnovsko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu