Reklama

Hokejová bomba! Za Vrchlabí budou hrát Hlinka a Bednář

Vrchlabí – Ve Vrchlabí se sice hraje jen II. hokejová liga, tedy třetí nejvyšší v republice, ale čerstvě ohlášené posily mají punc vysoké kvality. Podle oficiálního webu klubu a vyjádření sportovního manažera Jiřího Jakubce by už v lednu za Vrchlabí mohly hrát dvě legendy českého hokeje – Jaroslav Bednář a Jaroslav Hlinka.

Reklama

„S oběma jmenovanými zatím nejsme dohodnuti na přesném datu, kdy se připojí k našemu týmu. Předpokládám, že by se tak mohlo stát v průběhu ledna,” uvedl na jejich adresu Jakubec.

Bednářova výpomoc je takřka jistá, současný sportovní manažer extraligového Hradce Králové už několik zápasů Vrchlabí viděl. V případě Jaroslava Hlinky, který v minulé sezoně hrál za extraligovou Spartu, záleží na tom, jestli nedostane laso z vyšší soutěže.

Pokud vše klapne, bude se jednat o velkou událost, oba hráči patří k významným osobnostem nejen českého hokeje, zahráli si i v nejlepší lize světa NHL.

Dvaačtyřicetiletý Jaroslav Bednář slavil mistrovský titul v Česku, Rusku i Švýcarsku a má stříbro z mistrovství světa 2006. Ještě minulý rok jako aktivní hráč zaznamenal v dresu Mountfieldu úctyhodných 47 kanadských bodů.

Stejně starý Jaroslav Hlinka poslední sezony válel za Spartu, od léta však nikde nehraje. V extralize má čtyři tituly a je mistrem světa z roku 2001, kdy Česká republika završila zlatý hattrick.

Foto: Twitter; Stanislav Souček/Mountfield HK

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Trutnovsko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu