Reklama

Muž se zapálil v autě a sjel s ním do potoka. V nemocnici zemřel

Horní Brusnice – Hasiči včera po poledni zasahovali v obci Horní Brusnice poblíž Dvora Králové nad Labem u požáru osobního automobilu, ve kterém nacházel muž. Ten svým zraněním v nemocnici podlehl. Vyšetřování ukázalo, že se zapálil úmyslně.

Reklama

U požáru osobního vozidla zasahovali profesionální hasiči ze Dvora Králové nad Labem a dobrovolné jednotky z Hostinného a Bílé Třemešné. Při příjezdu na místo události jednotky zjistily, že se pod vozovkou v místním potoce nachází hořící osobní automobil.

„Požár okamžitě pomocí vodního proudu uhasily a následně vyprostily popálenou osobu, kterou si převzali do své péče záchranáři. Pacient byl následně transportován vrtulníkem letecké záchranné služby do zdravotnického zařízení,” uvedla tisková mluvčí hasičů Martina Götzová. Přes veškerou snahu lékařů však muž svým zraněním v nemocnici podlehl. 

Hrozivě vypadající nehoda nevznikla náhodou. Muž se podle svědků v autě polil benzínem a zapálil. Následně se s autem rozjel a neovladatelný vůz poté sjel do potoka.  „Při šetření příčiny požáru bylo zjištěno, že osoba ve voze chtěla pravděpodobně spáchat sebevraždu,” potvrdila Götzová s tím, že přímá škoda způsobená požárem byla předběžně odhadnuta na částku 130 tisíc korun.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Trutnovsko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu