Reklama

Legendární žokej Josef Váňa pokřtil online deník vzpravy.cz

Pardubice – Sobotní dostihové odpoledne na pardubickém závodišti nepatřilo jen koním a kvalifikaci na 128. Velkou pardubickou. Při té příležitosti také legendární žokej a osminásobný vítěz slavného dostihu Josef Váňa pokřtil nový online deník pro východní Čechy vzpravy.cz.

Reklama

„Přeji deníku vzpravy.cz jen to nejlepší a ať je nejčtenější a nejsledovanější v celém regionu,” pronesl před účastníky slavnostního křtu Josef Váňa a šampaňským symbolicky polil logo vzpravy.cz. A jako správný vyslanec dostihového světa nezapomněl lobbovat také za svůj sport. „Hlavně na ty koně nezapomínejte,” dodal s úsměvem.

Dostihy jako symbol nejen Pardubic samozřejmě v deníku vzpravy.cz nemůžou chybět, ale nebudou jediným obsahem. „Online deník vzpravy.cz už pár týdnů funguje a dneškem startuje naostro. Návštěvníci na něm najdou informace o dění ve východních Čechách a díky spolupráci s Východočeskou televizí V1 také bonusový obsah k jejímu vysílání. Postupně budeme spouštět také další projekty,” řekl šéfredaktor deníku David Záruba.

Jedním ze zmíněných projektů jsou například online rozhovory se známými osobnostmi z východních Čech. „Pravidelně si budeme k online rozhovorům zvát hosty, kteří mají co říct buďto k aktuálnímu dění, nebo jsou inspirativní svým životním příběhem. Čtenáři budou mít zároveň možnost hostovi položit otázky,” doplňuje Záruba.

Online deník vzpravy.cz má přesah také na sociální sítě, a to opět ve spolupráci s Východočeskou televizí V1. Veškeré zpravodajství je zveřejněno na Twitteru (Televize V1) i na Facebooku (Východočeská televize). Kromě toho mohou uživatelé Facebooku sledovat i živá vysílání z nejrůznějších akcí a pobavit se odlehčeným obsahem. Takzvaně pod pokličku toho, jak vzniká zpravodajství, lze nahlédnout na Instagramu (Východočeská televize).

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy střední Čechy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu