Reklama

Po deštivém pondělí se bude oteplovat až k 25 stupňům

Start pracovního týdne po teplém víkendu moc nevylepšilo ani pondělní deštivé počasí. Během týdne by se ale mělo postupně oteplovat a srážek ubývat. Rtuť teploměru bude stejně jako minulý týden stoupat k 25 stupňům. Solidní počasí slibuje předpověď i na nadcházející víkend.

Reklama

Pondělí bude až do večera deštivé s teplotami kolem 16 stupňů. S večerem a přes noc na úterý už budou přeháňky ustávat, i když se jim místy nevyhneme, a obloha se postupně mírně projasní. V úterý se místy mohou objevit mlhy, ale teplota vystoupne až ke 20 stupňům.

Tento trend bude pokračovat i ve středu a zejména ve čtvrtek, kdy už by mělo být jasno nebo skoro jasno s teplotami dosahujícími ke 22 stupňům. Nejteplejším dnem by pak podle předpovědi měl být pátek, kdy se teploty budou držet nad dvacítkou a mohly by atakovat i takřka letních 25. 

Solidní počasí, které vybízí k výletům do přírody, slibuje předpověď počasí i nadcházející víkend 21. a 22. dubna. Oproti pátku se sice nepatrně ochladí, ale přesto by se měla teplota pohybovat mezi 17 až 22 stupni s jasnou nebo polojasnou oblohou.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy střední Čechy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu