Reklama

Východočeská televize vysílá v HD! Naladíte ji v Praze i Olomouci

Východočeská televize V1 jako jedna z prvních stanic nově vysílá ve vysokém rozlišení obrazu – HD. Zároveň se rozrostlo také pokrytí, takže zprávy z Pardubického, Královéhradeckého a Středočeského kraje si naladí i diváci v přilehlých oblastec, například v Praze nebo Olomouci. Postupně se bude pokrytí ještě zvětšovat.

Reklama

„Jsme rádi, že jako jedna z prvních televizí v České republice dokážeme našim divákům nabídnout to nejlepší, co na televizním trhu je. Je to pro nás další motivace regionální televizní vysílání dále rozvíjet,“ uvedl majitel stanice Jan Doležal.

Jde o další postupný v krok v řadě změn, kterými televize V1 prochází od začátku roku 2018. „Díky skvělé spolupráci se společností Digital Broadcasting se nám podařilo vstoupit do multiplexu 4 a pokrýt území východních a části středních Čech. Významně jsme tak rozšířili územní pokrytí, což přivítali naši diváci, ale i obchodní partneři. Nyní přicházíme s další významnou změnou, tedy vstupem do standardu DVB-T2, navíc v HD verzi,” kvituje Doležal. Stanice je už také vybavena elektronickým programovým průvodcem (EPG).

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy střední Čechy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu