Reklama

Máte ho doma? Nebezpečný šlehačkovač způsobil vážné zranění!

Hradec Králové – Neobvyklý, ale o to nebezpečnější případ řeší královéhradečtí policisté. Dvaapadesátileté ženě explodoval v ruce šlehačkovač a způsobil jí těžké zranění. Nebyl to navíc první podobný případ. Policie apeluje na vlastníky tohoto výrobku, aby jej nepoužívali.

Reklama

„Dvaapadesátiletá žena si chtěla ve výrobníku na bombičky připravit šlehačku. Ten však explodoval, čímž došlo k odtržení víčka s bombičkou, které ji zasáhlo do hlavy a způsobilo těžké zranění,” uvedla tisková mluvčí policie Iva Kormošová.

Policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci neznámého pachatele pro trestný čin těžké ublížení na zdraví z nedbalosti. V současné době se čeká na výsledky znaleckých posudků. Zjišťují například, zda došlo k výbuchu špatnou manipulací nebo únavou materiálu.

Od firmy, která zboží dováží, policisté zjistili, že již vloni vydala informaci o nebezpečnosti tohoto výrobku a dosud ho vlastní ještě okolo šesti tisíců spotřebitelů.

Upozorňujeme občany, kteří si zakoupili tento výrobník šlehačky (podrobný popis zde), aby výrobek vrátili prodejci a v žádném případě ho nepoužívali,” varuje Kormošová.

Ačkoliv se tento případ stal už o Vánocích, stále se na policii hlásí další lidé, kterým výrobek rovněž explodoval. Ostatní incidenty se měly obejít bez zranění.

Foto: Policie ČR/KŘP Královéhradeckého kraje; www.vetroplus.cz

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy střední Čechy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu