Reklama

VOLBY NA RADNICI: Kdo kandiduje v obcích na Pardubicku?

  • 24. září 2018,
  • 13:00,
  • Pardubice,
  • David Záruba

VOLBY NA RADNICI – Ve dnech 5. a 6. 10. si občané ve svých obcích a městech zvolí na další čtyři roky nová zastupitelstva. Z nich vzejdou i noví či staronoví starostové. Máte už jasno v tom, koho budete volit? V článku najdete odkazy na kompletní kandidátní listiny jednotlivých stran kandidujících do zastupitelstev obcí na Pardubicku.

Reklama

Pardubicím, jakožto druhému největšímu městu ve východních Čechách, se věnujeme každý den prostřednictvím on-line chatu s jedním z lídrů kandidujících stran. Pardubice ale mají jednu zvláštnost, a sice městské obvody. 

Kromě primátora na dalších čtyři roky tak budou občané Pardubic volit i nového starostu svého obvodu, celkem jich je osm. Všechny kandidáty rozdělené po jednotlivých obvodech si můžete rozkliknout zde (stačí kliknout na číslo před vybraným obvodem). 

Podívejme se ale i na další obce na Pardubicku. Například v Dašicích se o přízeň voličů uchází 8 politických uskupení, v Holicích a ve Chvaleticích 6 a v Kladrubech nad Labem 2 subjekty. 

V městečku Lázně Bohdaneč jde do boje 6 subjektů, v Opatovicích nad Labem 3 a v Přelouči a v Sezemicích 7. Kandidátní listiny všech stran ve všech obcích na Pardubicku si můžete prohlédnout zde (stačí kliknout na číslo před vybranou obcí).

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu