Reklama

Při tragické nehodě na Hradubické zemřeli řidič a tříleté dítě

  • 17. srpna 2018,
  • 17:00,
  • Pardubice,
  • David Záruba

Pardubice – AKTUALIZOVÁNO! V pátek po poledni se v Pardubicích na silnici I/37 poblíž sjezdu ke Globusu stala tragická dopravní nehoda. Osobní automobil Ford Focus z dosud nezjištěných příčin sjel ze silnice a havaroval. Třicetiletý muž a tříleté dítě na místě zemřeli. Na hlavním tahu mezi Pardubicemi a Hradcem králové se tvořily dlouhé kolony.

Reklama

Ve vozidle po nárazu, který ho zcela zdemoloval, zůstaly zaklíněné dvě osoby, třicetiletý muž a přibližně tříleté dítě. „Hasiči museli použít veškeré hydraulické vyprošťovací zařízení – od hydraulických nůžek, rozpínáků až po rozpěrné tyče. Po odstranění střechy bylo zjištěno, že obě osoby utrpěly smrtelná zranění,” uvedla tisková mluvčí policie Vendula Horáková.

Policie nyní vyšetřuje, jak k nehodě došlo. „Třicetiletý řidič zatím z neznámých důvodů sjel z levého jízdního pruhu za krajnici. Tříleté dítě bylo na na předním sedadle v autosedačce,” uvedla tisková mluvčí policie Eva Maturová s výzvou, aby případní svědci volali linku 158.

Nehoda se stala přibližně půl hodiny po poledni před odbočkou k obchodní zóně, kde jsou nákupní centra Moebelix a Globus, ve směru od Rosic na Hradec Králové. Následky tragické havárie odklízeli hasiči zhruba dvě hodiny, po které se na frekventované silnici tvořily kolony.

Video z místa nehody:

Foto: ZZS Pardubického kraje a HZS Pardubického kraje.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu