Reklama

Sportovní park Pardubice pod drobnohledem: Tohle určitě zkuste!

  • 16. srpna 2018,
  • 15:20,
  • Pardubice,
  • Gabriela Mlynka

Pardubice – Sportovní park Pardubice se přehoupl do své druhé poloviny a vrcholit bude o nadcházejícím víkendu. Každý den jsou pro návštěvníky v parku Na Špici připraveny desítky nejen sportovních aktivit. Některé z nich si vyzkoušela i redaktorka Východočeské televize V1 Gabriela Mlynka.


Reklama

Ve Sportovním parku Pardubice si návštěvníci mohou vyzkoušet řadu tradičních, ale i méně rozšířených sportů a aktivit. „Velice oblíbený je paddleboarding a pak samozřejmě stanoviště, která nejsou úplně typická, jako je Gladiator race nebo lezecká stěna,” říká hlavní koordinátor Lukáš Diepold.

Některá stanoviště v parku se po pár dnech mění a návštěvníci si mohou zkusit zase jiný sport. Pravidelní návštěvníci, a to zejména děti, tak mají unikátní možnost v přímém porovnání zjistit, který sport je baví nejvíce a kterému by se chtěli věnovat pravidelně.

„Park je jakou si prezentací sportovních klubů, a pokud některého z návštěvníků zaujme daný sport, tak se může informovat, jak funguje náborová činnost klubu a od září se přihlásit,” podotkl Diepold.

Letošní sportovní park plynule navázal na předchozí dva ročníky, které sklízely samou chválu. Park Na Špici je opět od rána do večera plný a zejména děti si ho užívají plnými doušky. „Byly dva cíle. Za prvé přiblížit všechny sportovní kluby a zadruhé rozšířit sportovní ruch v Pardubicích,” poznamenal primátor Pardubic Martin Charvát.

Aktivity na dny od 17. do 19. 8.

Pátek (17. 8. 2018) – Gladiator race (jednotlivé překážky), karate, kick box, edera judo, florbal, kuželky, horský resort Dolní Morava, tenis, aikido, fotbal, rAgby, rinosport akademie, paddleboard, strongmans, crosminton, minibike, sportovní klub lvíček, americký fotbal, hokejbal, dračí lodě, Science Point, dostihový spolek – malá pardubická, jezdecký klub, 100 let ČSR, segway, paintball, H–Centrum, ČD park, Retroměstečko

Sobota (18. 8. 2018) – Gladiator race (jednotlivé překážky), karate, kick box, edera judo, florbal, kuželky, horský resort Dolní Morava, tenis, aikido, fotbal, ragby, rinosport akademie, paddleboard, taekwondo, strongmans, crosminton, golf, minibike, sportovní klub lvíček, americký fotbal, hokejbal, dračí lodě, Science Point, jezdecký klub, 100 let ČSR, segway, paintball, ČD park, Retroměstečko

Sobota (19. 8. 2018) – Gladiator race (jednotlivé překážky), karate, kick box, edera judo, florbal, kuželky, horský resort Dolní Morava, tenis, aikido, fotbal, ragby, rinosport akademie, paddleboard, taekwondo, strongmans, crosminton, golf, minibike, sportovní klub lvíček, americký fotbal, hokejbal, dračí lodě, Science Point, jezdecký klub, 100 let ČSR, segway, paintball, ČD park, Retroměstečko. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu