Reklama

Zásahovka sbalila drogového dealera v Pardubicích rovnou na ulici

  • 11. července 2018,
  • 19:53,
  • Pardubice,
  • David Záruba

Pardubice – Podobná scéna není k vidění často, natož v obvykle klidných Pardubicích. Zásahová jednotka v úterý zatýkala pachatele spojeného s drogovou činností za bílého dne přímo na ulici. Nic netušící kolemjdoucí měli o zážitek postaráno.

Reklama

Zatčení muže, který vyráběl a prodával pervitin, proběhlo před zraky kolemjdoucích na obvykle velice rušné Palackého ulici v Pardubicích kolem úterní 14. hodiny.

„Kriminalisté měli ve svém hledáčku 39letého muže už dlouho. Vytipovali místo jeho pohybu, a jelikož nastala důvodná obava, že se snaží zákonu vyhnout a na svou obranu u sebe nosí zbraň, počkali si na něj i s královéhradeckou zásahovou jednotkou,” řekla tisková mluvčí policie Eva Maturová.

Jelikož byl pachatel v minulosti za obdobnou trestnou činnost odsouzen, hrozí mu trest odnětí svobody na 8 až 12 let.

Kvůli obdobnému trestnému činu si ten samý den kriminalisté došli také pro čtyřiašedesátiletého muže. Ten je obviněn z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami s trestní sazbou v rozmezí 2 až 10 let.

Při domovní prohlídce u něj policisté zajistili finanční hotovost získanou pravděpodobně z prodeje drog i věci, které byly k výrobě metamfetaminu užívány.

Foto: ilustrační

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu