Reklama

Hlavním trenérem Dynama Pardubice zůstává Radek Bělohlav!

  • 9. října 2019,
  • 10:07,
  • Pardubice,
  • David Záruba

Pardubice – Hlavním trenérem hokejistů Pardubic byl po odvolaném Ladislavu Lubinovu jmenován jeho asistent Radek Bělohlav. K ruce bude mít minimálně v nadcházejících dvou zápasech Otakara Janeckého a Petra Čáslavu.

Reklama

V tomto složení už trenérský tým vedl Dynamo ve vítězném zápase s Kladnem (3:2). Pardubice proti Rytířům zaznamenali vůbec první domácí vítězství v sezoně. 

Vedení klubu sice po Lubinově konci naznačilo, že se jedná o dočasné řešení, ale nakonec Bělohlava v roli hlavního trenéra potvrdilo. V kuloárech se přitom hovořilo, že by trenérské žezlo mohli převzít například Alois Hadamczik nebo Vladimír Růžička.

„Jsem rád, že jsme se s Radkem Bělohlavem dohodli na tom, že zůstane na pozici hlavního trenéra. Tým ho zná a já věřím, že jeho pozitivní vliv v kabině i na střídačce povede k dalším vítězstvím," řekl předseda představenstva Martin Sýkora.

Ten zároveň uvedl, že jmenování Bělohlava do funkce odsouhlasili zástupci majoritního akcionáře, tedy města Pardubice – primátor Martin Charvát a předseda dozorčí rady hokejového klubu Ivan Šubrt.

Do pátečního (doma s Libercem) i nedělního (v Plzni) utkání nastoupí trenérský triumvirát ve složení Bělohlav, Janecký a Čáslava. V příštím týdnu si hlavní trenér navrhne finální podobu realizačního týmu. 

Foto: HC Dynamo Pardubice

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu