Reklama

Opilec v BMW naboural pět aut a zranil dítě. Policistům vyhrožoval

  • 11. září 2019,
  • 9:43,
  • Pardubice,
  • David Záruba

Pardubice – Pardubičtí strážníci v úterý v noci zadrželi řidiče BMW, který pod vlivem alkoholu naboural nejméně pět zaparkovaných aut a zranil dítě. Muž při zatýkání vzdoroval a policistům nadával i vyhrožoval.

Reklama

Noční eskapáda se odehrála kolem pardubické ulice Na Drážce. Strážníci si všimli nabouraného BMW, jak jede od kruhového objezdu v protisměru. Krátce předtím se čelně srazilo s jiným vozem.

„Hlídka se pokusila vozidlo zastavit, ale jeho řidič na opakované výzvy nereagoval, naopak přidal plyn a přímo před strážníky naboural do betonového květináče,” popsal mluvčí strážníků Jiří Sejkora. 



Nebezpečná jízda s několika havarovanými vozidly pokračovala k ulicím Věry Junkové a Luční, kde šofér naboural do zaparkovaného auta naposled.

„Strážníci muže z vozidla museli dostat za použití donucovacích prostředků a vzápětí jej omezit na osobní svobodě,” dodal mluvčí. 

Opilý řidič se i nadále choval arogantně a strážníkům i přivolaným státním policistům vyhrožoval. Jeho vulgární vyjadřování si můžete poslechnout v přiloženém videu. 

Dechová zkouška u muže ukázala hodnotu 2,18 promile alkoholu v dechu. Strážníci se museli postarat i o psa, kterého ve vozidle převážel. Případ si převzala Policie ČR. 

Foto a video: Městská policie Pardubice, Česká televize

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu