Reklama

Dynamo v baráži soupeře válcuje. Na Jágra je vyprodáno

  • 8. dubna 2019,
  • 10:45,
  • Pardubice,
  • David Záruba

Pardubice – Hokejisté Pardubic rozjeli baráž o udržení v extralize snad ještě lépe, než si představovali. Přestože v základní části i v play out podávali matné výkony, do klíčových duelů nastoupila seštelovaná jednotka, která kosí jednoho soupeře za druhým.

Reklama

Po pěti zápasech mají Pardubice na kontě pět výher a udělali dlouhý krok k záchraně. Do konce baráže sice schází ještě sedm zápasů, ale už teď má Dynamo 11bodový náskok. Přijít o tak luxusní polštář, to by byl hřích. 

Že si Pardubice asi nenechají setrvání v extralize vzít, si uvědomují i soupeři. Po pátečním utkání, ve kterém Dynamo porazilo Chomutov 7:0, to uznal i trenér Pirátů Jan Šťastný. 

„Pardubice jsou výborně připravené a jsou v takové pohodě, že si to pohlídají. Druhé místo bude mezi námi, Kladnem a Českými Budějovicemi,” nechal se slyšet. 

Právě Chomutov, druhý extraligový tým v baráži, začíná mít problémy. Na třetím místě už nabral pětibodovou ztrátu na druhé Kladno. Poslední České Budějovice jsou o další dva body zpátky. 

Zítra tak Pardubice uvidí souboj dvou vedoucích týmů, a to znamená, že na východ Čech dorazí sedmačtyřicetiletá legenda Jaromír Jágr. Pokud jste ho chtěli vidět v akci a nemáte lístky, tak už jste zřejmě bez šance, Dynamo hlásí vyprodáno. 

Po vstupenkách se jen zaprášilo. Při začátku prodeje se volné lístky rozebraly za hodinu a půl. Druhou možnost měli fanoušci po uvolnění rezervací a tentokrát lupeny zmizely už za minutu. 

Foto: archív/HC Dynamo Pardubice

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu