Reklama

Spor mezi otcem a opilým synem v Pardubicích skončil vraždou

  • 15. ledna 2019,
  • 10:53,
  • Pardubice,
  • David Záruba

Pardubice – Tragicky skončil spor mezi otcem a synem v Pardubicích. Starší z mužů utrpěl bodná a bodnořezná zranění, kterým na místě i přes okamžitou pomoc podlehl. Podezřelého muže policisté na místě zadrželi. Jedná se o první letošní vraždu v Pardubickém kraji.

Reklama

Policisté byli k fyzickému sporu dvou mužů přivolání v pátek 11. ledna ve večerních hodinách. Jednalo se o hádku mezi devětadvacetiletým synem, který byl pod vlivem alkoholu, a dvaapadesátiletým otcem. 

„Spor skončil smrtí staršího z nich. Muž utrpěl bodná a bodnořezná zranění, kterým i přes okamžitě poskytnutou první pomoc sousedů a zasahujících policistů podlehl,” uvedla tisková mluvčí policie Markéta Janovská.

Podezřelého muže policisté zadrželi na místě. Je obviněn z trestného činu vraždy, za což mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody od 10 do 18 let. Obviněný se ke svému činu doznal. Jedná se o první letošní vraždu v Pardubickém kraji.

Vzhledem k tomu, že i obviněný utrpěl při potyčce s otcem zranění, jednání o vzetí do vazby, ke kterému dali kriminalisté podnět, probíhalo v nemocnici. Soudce návrh státního zástupce akceptoval a obviněný je stíhán vazebně.

Foto: Policie ČR/KŘP Pardubického kraje

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu