Reklama

Hokejový obránce Nicholas Schaus se vrací do Dynama!

  • 11. ledna 2019,
  • 16:12,
  • Pardubice,
  • David Záruba

Pardubice – Hokejové Dynamo získalo pro vrchol sezony významnou posilu. Do Pardubic se z Komety Brno vrací nejproduktivnější extraligový obránce předminulé sezony Nicolas Schaus. Americký obránce bek nastoupí již v dnešním duelu proti Chomutovu.

Reklama

„Nick zná naše prostředí, u nás se mu dařilo, jsme velice rádi, že se nám podařilo dohodnout na jeho návratu k nám. Prozatím přebíráme jeho smlouvu z Komety Brno do konce sezony s tím, že obě strany jsou otevřeny dalším jednáním,“ informoval předseda představenstva a generální manažer klubu Dušan Salfický.

Nicholas Schaus přicestoval do Pardubic v pátek odpoledne a je dle svých slov naplno připraven nastoupit k večernímu duelu s Chomutovem. „Rád se vracím do známého prostředí, kde se mi dařilo, za kamarády a již opětovnými spoluhráči. Chci co nejvíce Dynamu pomoci a v první řadě se ještě pokusit o odvrácení baráže,“ řekl ke svému návratu ofenzivní obránce.

Nicolas Schaus hrál v červenobílém dresu v ročníku 2016/2017. Se ziskem 36 kanadských bodů byl nejproduktivnějším obráncem základní části soutěže. „Nick tady prožil také těžký závěr sezony 2016/2017, ví tedy, do čeho jde. Jeho chuť pomoci Pardubicím je pro nás velice důležitá. Věřím, že nám výrazně pomůže!“ doplnil Salfický.

Po úspěšné sezoně v Pardubicích odešel do kontinentální hokejové ligy, kde postupně oblékal dresy Metallurgu Magnitogorsk, Kunlunu Red Star a Slovanu Bratislava. V tomto ročníku dále působil v brněnské Kometě.

Foto: HC Dynamo Pardubice

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu