Reklama

Změny v Dynamu! Končí Trončinský, novou posilou je Mikuš

  • 28. listopadu 2018,
  • 16:53,
  • Pardubice,
  • David Záruba

Pardubice – Šest porážek v řadě, třinácté místo a hrozivá ztráta na desítku zajišťující postup do play off. Taková je momentální situace Dynama Pardubice a vedení klubu ji začalo řešit. V A týmu skončil bek Marek Trončinský, naopak z Komety Brno přišel obránce Juraj Mikuš.

Reklama

„Příchod Juraje Mikuše je pro nás velké plus. Chtěl bych poděkovat vedení klubu za realizaci příchodu tak kvalitní posily. Za sebe jsem velmi rád, náš tým potřebuje posílit a Juraj je osvědčeným hráčem,“ řekl hlavní trenér Břetislav Kopřiva

Zadák se zkušenostmi z AHL a KHL odehrál v extralize 249 utkání, v nich vstřelil 23 branek a přidal 69 nahrávek. „Skvěle bruslí i střílí. Je slovenským reprezentantem, přichází k nám opravdu kvalitní hráč. Očekáváme od něj zlepšení naší defenzívy,“ doplnil Kopřiva. Mikuš by měl v Dynamu působit i v příští sezoně.

Kádr naopak opouští kdysi klíčový obránce Marek Trončinský. „S Markem jsme ukončili spolupráci, v tuto chvíli řeší nabídky z jiných klubů. Děkujeme mu za jeho služby, pomohl nám zachránit extraligu a vloni i díky jeho produktivitě jsme dosáhli na šesté místo. Přejeme mu hodně štěstí v další kariéře,“ uvedl na jeho adresu generální manažer Dušan Salfický.

Foto: HC Dynamo Pardubice

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu