Reklama

Flóra očima autisty. Putovní výstavu hostilo pardubické letiště

  • 28. listopadu 2018,
  • 16:18,
  • Pardubice,
  • David Záruba

Pardubice – Minulý pátek se v prostorách Letiště Pardubice konala slavnostní benefice k ukončení projektu putovní výstavy Flóra očima autisty. V průběhu večera se uskutečnila vernisáž fotografií 17letého klienta služby sociální rehabilitace pro osoby s poruchami autistického spektra Kennetha Paula Packard – Haase.

Reklama

Účastníci benefice si mohli na místě zakoupit některou z 37 vystavovaných fotografií, a to ve 3 různých formátech. Tato možnost platí až do 10. prosince. Výtěžek z prodeje půjde na podporu osob s autismem.

„Na místě byla po celý večer i pokladnička, výtěžek z ní bude stoprocentně využit při podpoře a rozvoji aktivit osob s poruchami autistického spektra,“ uvedl sociální pracovník Allan Stránský, který měl celou benefici na starost.

Slavnostním večerem provázeli moderátoři Východočeské televize V1 Oldřich Tamáš a Lenka Hyndráková. Na programu byla také vystoupení skupin The Opiopio a SAKO jr. Akce se uskutečnila za podpory společnosti East Bohemian Airport, která pardubické letiště provozuje.

Chtěla bych jim za to velmi poděkovat. Stejně tak patří dík návštěvníkům večera za jejich finanční příspěvky a nákup fotografií,” podotkla Hana Janiková, ředitelka Rodinného Integračního Centra.

Foto: Rodinné Integrační Centrum

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu