Reklama

Cizinci zkopali muže před hernou. Hrozí jim deset let

  • 16. listopadu 2018,
  • 11:33,
  • Pardubice,
  • David Záruba

Pardubice – Až deset let za mřížemi hrozí trojici cizinců, kteří na konci září u jedné z heren v pardubických Polabinách napadli muže a způsobili mu taková zranění, že ho museli záchranáři převézt do nemocnice. Všichni tři agresoři jsou ve vazbě.

Reklama

K fyzickému napadení došlo 28. září před půl čtvrtou ráno před hernou v Polabinách. „Po předchozí slovní rozepři tři cizinci napadli poškozeného, který upadl na zem. Kopali ho nejen do dolní části těla, ale i do oblasti hrudníku a hlavy,” uvedla tisková mluvčí policie Andrea Muzikantová.

Účastníkem konfliktu byl ještě jeden muž, kterému se podařilo agresorům utéct na nedalekou čerpací stanici, kde požádal o pomoc. Zraněný muž byl záchranáři převezen do nemocnice na ošetření.

„Kriminalisté všechny tři muže obvinili ze spáchání trestného činu těžkého ublížení na zdraví ve stadiu pokusu a výtržnictví, vše ve spolupachatelství. V případě odsouzení hrozí mužům trest odnětí svobody na tři léta až deset let,” dodala Muzikantová s tím, že ve čtvrtek soudce poslal všechny muže do vazba.

Foto: ilustrační

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu