Reklama

Hradec – Pardubice 4:1. Votroci v derby dominovali!

Hradec Králové – Východočeské fotbalové derby mělo jednoznačný průběh. Hradec Králové se už ve 35. minutě ujal vedení 4:1 a svůj náskok udržel až do konce zápasu. Domácí navíc ve druhém poločase neproměnili penaltu. Díky výhře Hradec svému sokovi odskočil v tabulce na rozdíl čtyř bodů a je na třetím místě.

Reklama

Žádná vyčkávaná se nekonala a už v 5. minutě poslal domácí do vedení Durdevič, který zblízka dorazil míč za bezmocného Letáčka. Pardubice rychle odpověděly a po pěkné akci se ranou po zemi prosadil Fousek – 1:1.

Remízový stav trval jen do 11. minuty, kdy si za obranu zaběhl Durdevič a lobem přes vyběhnutého brankáře vrátil Votrokům vedení. Ve 20. minutě už to bylo o dvě branky, když centrovaný míč usměrnil do sítě patičkou Pokorný. Pardubice se na odpověď nezmohly, a tak ve 35. minutě prakticky rozhodl dělovkou z vápna Da Silva.

Po přestávce se dal očekávat nápor Pardubice, ale ten dlouho nepřicházel, hradečtí fotbalisté hájili nebezpečné prostory v blízkosti Ottmara bez větších potíží. Pátou branku mohl naopak přidat Vlkanova, jenže penaltu nasměroval pouze do břevna. Derby i tak jasně ovládl Hradec!

FC Hradec Králové – FK Pardubice 4:1 (4:1)

Branky: 5. a 11. Durdevič, 20. Pokorný, 35. Da Silva – 8. Fousek. ŽK: 3:2. Diváci: 1950.

Foto: FK Pardubice

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu