Reklama

Policie chytla muže, který na veřejnosti onanoval před ženami

Chrudim – Chrudimští policisté zahájili trestní stíhání 44letého muže, který měl minimálně šestkrát na veřejných místech v Chrudimi masturbovat a oslovovat ženy v okolí, aby se na něj dívali. Jednu se dokonce pokusil znásilnit. Policie také zjišťuje, jestli poškozených není více.

Reklama

Případy, které má policie zdokumentované, se staly mezi červencem a říjnem. „Většinu žen oslovil se slovy, ať jdou k němu a dívají se. V jednom případě nutil poškozenou k pohlavnímu styku. Naštěstí žena utekla,” uvedla tisková mluvčí policie Andrea Muzikantová.

Policie už muže chytla a soud ho obratem místo do vazby poslal k ústavní léčbě. Obviněný byl již v minulosti odsouzen za úmyslný trestný čin výtržnictví mravnostního charakteru a bylo mu uloženo ochranné sexuologické ambulantní léčení.

„Není vyloučeno, že případů v uvedené lokalitě je více. Žádáme možné poškozené, aby se obrátily na telefonní číslo 974 572 351 nebo bezplatnou linku 158,” vyzývá Muzikantová. V případě uznání viny hrozí muži až pětiletý trest odnětí svobody.

Foto: ilustrační

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu