Reklama

Hradec i Pardubice doma vyhrály, Chrudim padla s favoritem

východní Čechy – Fotbalisté Hradce Králové a Pardubic zvládli své víkendové zápasy ve FOTBALOVÉ:NÁRODNÍ LIZE vítězně, a navíc bez inkasovaného gólu. Nevedlo se jen Chrudimi, se vrátila bez bodu ze hřiště favorizované Jihlavy.

Reklama

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA – 11. kolo

Fotbalisté Hradce zvládli vítězně další zápas a se 23 body jsou jen o skóre druzí za Jihlavou. Tentokrát Votroci fanouškům velkou podívanou nenabídli, ale tři body mají, rozhodl o nich gólem z penalty Černý. Zápas byl zejména ve druhé půli z obou stran pořádně ostrý, hradecký Da Silva dokonce v závěru inkasoval po dvou žlutých kartách červenou.

FC Hradec Králové – FK Fotbal Třinec 1:0 (0:0)

Branka: 62. Černý (pen.). ŽK: 7:5. Diváci: 912.


Ráz utkání určila 38. minuta, kdy si pardubický Petráň píchl míč kolem brankáře Lindra a ten ho v jasné šanci fauloval. Rozhodčí nemilosrdně tasil červenou, a následný přímý kop z hranice vápna navíc krásnou střelou proměnil Fousek. Ve druhé půli trefily Pardubice podruhé v zápase břevno, ale nakonec přece jen tříbodovou výhru pojistil Petráň.

FK Pardubice – FK Ústí nad Labem 2:0 (1:0)

Branky: 40. Fousek, 78. Petráň. ČK: 38. Lindr (Ústí nad Labem). ŽK: 2:3. Diváci: 752.


Chrudim dokázala jihlavského favorita na jeho hřišti zejména v prvním poločase notně potrápit, ale z Vysočiny se přesto vracela bez bodu. Klíčová byla pro výsledek utkání druhá půle, konkrétně pak 68. minuta, kdy se se z otočky trefil Zoubele. Tenhle gól domácí uklidnil a v závěru pečetil výhru proměněnou penaltou Vladislav Levin.

FC Vysočina Jihlava – MFK Chrudim 2:0 (0:0)

Branky: 68. Zoubele, 85. Levin (pen.). ŽK: 2:2. Diváci: 1168.

Foto: FK Pardubice

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu