Reklama

VOLBY NA RADNICI: Kdo kandiduje v obcích na Orlickoústecku?

VOLBY NA RADNICI – Ve dnech 5. a 6. 10. si občané ve svých obcích a městech zvolí na další čtyři roky nová zastupitelstva. Z nich vzejdou i noví či staronoví starostové. Máte už jasno v tom, koho budete volit? V článku najdete odkazy na kompletní kandidátní listiny jednotlivých stran kandidujících do zastupitelstev obcí na Orlickoústecku.

Reklama

V Ústí nad Orlicí se proti sobě postaví 10 uskupení – Česká strana národně sociální, Česká strana sociálně demokratická, Komunistická strana Čech a Moravy, Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová, Občanská demokratická strana s podporou nezávislých, Sdružení nezávislých kandidátů - OUŠŤÁCI, Sdružení nezávislých kandidátů - ÚSTÍ ŽIJE, Strana soukromníků České republiky, ÚSTÍ 2014 - PATRIOTI a ZMĚNA PRO ÚSTÍ! Řeháček: Co chceme?. Tamní radnice potřebuje zvolit 27 nových zastupitelů. Nejstarší kandidát má 86 let, nejmladší potom 19.

Podívejme se ještě na další místa v okolí Ústí nad Orlicí. V České Třebové se o hlasy voličů bude ucházet 8 subjektů, v Chocni, v Králíkách a v Lanškrouně 9, v Letohradu 7 a ve Vysokém Mýtě rekordních 12 uskupení. Kandidátní listiny všech stran ve všech obcích na Orlickoústecku si můžete prohlédnout zde (stačí kliknout na číslo před vybranou obcí).

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu