Reklama

VOLBY NA RADNICI: Kdo kandiduje v obcích na Chrudimsku?

VOLBY NA RADNICI – Ve dnech 5. a 6. 10. si občané ve svých obcích a městech zvolí na další čtyři roky nová zastupitelstva. Z nich vzejdou i noví či staronoví starostové. Máte už jasno v tom, koho budete volit? V článku najdete odkazy na kompletní kandidátní listiny jednotlivých stran kandidujících do zastupitelstev obcí na Chrudimsku.

Reklama

V okresní Chrudimi se o přízeň voličů uchází 8 subjektů – ANO 2011, Česká pirátská strana, Česká strana sociálně demokratická, CHRUDIMÁCI, Koalice pro Chrudim, Komunistická strana Čech a Moravy, Občanská demokratická strana a SNK Evropští demokraté. Chrudim hledá 27 nových zastupitelů. Nejstarší kandidátce je 80 let, nejmladší potom 18.

Podívejme se ještě na další místa na Chrudimsku. V Heřmanově Městci se o přízeň voličů uchází 5 subjektů, v Hlinsku a v Chrasti 8, v Luži 6, v Proseči 3, na Seči 4, ve Slatiňanech 5 a ve Skutči 8 subjektů. Kandidátní listiny všech stran ve všech obcích na Chrudimsku si můžete prohlédnout zde (stačí kliknout na číslo před vybranou obcí).

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu