Reklama

Hloupá zábava. Nastražená průhledná fólie vážně zranila cyklistu

  • 10. července 2018,
  • 16:19,
  • Pardubice,
  • David Záruba

Pardubice – Hloupou a hlavně nebezpečnou zábavu si vymyslel zatím neznámý pachatel. Přes silnici na mostě, který spojuje pardubické čtvrti Rosice a Svítkov, natáhl průhlednou potravinovou fólii. Ta není za snížené viditelnosti vidět a už způsobila vážné zranění cyklisty.

Reklama

Potravinovou fólii kdosi natáhl na mostě, který spojuje Rosice a Svítkov, mezi sloupky vytyčující zúžení komunikace. „Vzhledem k tomu, že se jedná o život ohrožující ‚zábavu' zejména pro cyklisty a motorkáře, prosíme občany, aby byli při průjezdu uvedeným místem zvláště v nočních hodinách opatrní,” nabádá tisková mluvčí policie Markéta Janovská.

Že nejde o nevinnou zábavu, jak si možná pachatel myslel, dokládá fakt, že v minulých dnech způsobila vážné zranění cyklisty, kterého odvážela do nemocnice záchranná služba. „Řidiči vozidel, kteří si fólie všimli, vycouvali přes celý most zpátky a místo objeli,” doplnila Janovská.

Police hledá zatím neznámého pachatele, a proto vyzývá případné svědky, aby se se svými poznatky obrátili na kteroukoliv služebnu policie nebo na linku 158. Policisté budou také na místě provádět náhodné kontroly.

Foto: Police ČR 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu