Reklama

Žena se pokusila ubodat otce. Zakrvavená a s nožem chodila po městě

Moravská Třebová – Hádka mezi dcerou a otcem vyústila v pokus o vraždu. Žena na staršího muže zaútočila nožem a způsobila mu zranění, se kterými ho musel sanitka převézt do nemocnice. Za pokus o vraždu jí hrozí až 20 let vězení.

Reklama

Rodinná tragédie se odehrála tento týden v Moravské Třebové. Pětačtyřicetiletá žena posilněná alkoholem se rozhodla vyřešit hádku násilím. „Dlouhým kuchyňským nožem zaútočila na svého 72letého otce, který byl s několika bodnými i bodnořeznými ranami transportován do nemocnice,” uvedla policejní mluvčí Eva Maturová.

Podezřelou ženu dopadli policisté krátce po činu. Pátrání bylo snadné. „Osoba se pohybovala po městě bez ošacení, tělo měla od krve a v ruce kuchyňský nůž,” dodala mluvčí. Následně si případ převzali krajští kriminalisté.

Při výslechu žena svou vinu doznala s tím, že šlo o vyvrcholení dlouhodobějších sporů s otcem. Obviněna je z pokusu o úkladnou vraždu, za což jí v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody na 12 až 20 let. Na soud si počká ve vazbě. 

Foto: ilustrační

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu