Reklama

Děsivá srážka dodávek: jeden mrtvý, tři vážně zranění!

Chrudim – Tragická dopravní nehoda se stala v úterý před devátou hodinou ranní na silnici I/37 poblíž Chrudimi u sjezdu na Medlešice. Srazily se dvě dodávky. Na místě zemřela jedna osoba a dalších pět utrpělo zranění, z toho tři jsou vážná. Podle zatím neověřených informací po převozu do nemocnici zemřel i jeden z těžce zraněných pacientů.

Reklama

„Hasiči museli ze zdemolovaných vozidel vyprostit zraněné osoby pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení. Pomoci s vyprošťováním musel hasičům i jeřáb," sdělila mluvčí hasičů Vendula Horáková. 

Srážka má tragické následky. „Při nehodě bylo zraněno pět lidí, jedna osoba na místě zemřela,” napsali krátce po nehodě policisté na svém Twitteru. 

Podle mluvčího záchranné služby Aleše Malého byla tři zranění vážná a dvě lehčí. „Tři osoby musely být po připojení k umělé plicní ventilaci a monitoru životních funkcí přepraveny do traumacentra Fakultní nemocnice Hradec Králové,” uvedl Malý. 

Podle zatím neověřených informací po převozu do nemocnici jeden z těžce zraněných pacientů zemřel. 

Lehce zraněné transportovaly sanitky do Pardubické a Chrudimské nemocnice. Všichni pacienti jsou muži kolem 30 let.

Silnice I/37 byla z důvodu vyšetřování nehody a odstraňování následků celé dopoledne neprůjezdná. Policisté odkláněli dopravu po okolních obcích. 

Foto: Policie ČR, Facebook (Lucie Štěpánková, Jiří Bartoníček, Petr Danihelka), HZS Pardubického kraje

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu