Reklama

466. otevírání lázeňské sezóny v Teplicích nad Bečvou

Teplice nad Bečvou – Lázně Teplice nad Bečvou zahájily už 466. sezónu. Akce proběhla v okolí Lázeňského domu Bečva. Na hlavním pódiu hráli do tance například Filip Zangi s kapelou PURPUR. Bohatý byl také doprovodný program. Pro děti skákací hrad, kolotoč, autodráha, vláček, malování obličeje nebo psí agility. Pro rodiče a prarodiče řemeslné trhy a krajové speciality: valašské frgále, štramberské uši nebo trdelníky. Více už v reportáži Východočeské televize V1.


Reklama

V Teplicích nad Bečvou se léčí hlavně nemoci oběhového systému a pohybového aparátu. Začátek 466. sezóny v Teplicích nad Bečvou měl však mnohem pestřejší náplň než léčebné procedury.

Děláme ten program zejména pro rodiny s dětmi a chceme, aby se tady zabavily i starší ročníky. Na hlavním pódiu u řeky Bečvy je připraveno pódium pro mladé: funky, soul, r‘n‘b. Takový malý hudební festival," řekla Sabina Kodlová, obchodní ředitelka Lázní Teplice nad Bečvou.

Na hlavním pódiu hráli do tance například Filip Zangi s kapelou PURPUR. Půdu zábavovému KC Bandu připravil Gentlemen‘s Clan.Bohatý byl však také doprovodný program. Pro děti skákací hrad, kolotoč, autodráha, vláček, malování obličeje nebo psí agility. Pro rodiče a prarodiče řemeslné trhy a krajové speciality: valašské frgále, štramberské uši nebo trdelníky. 

Teplice nad Bečvou zkrátka otevřely ve velkém stylu. V okolí lázeňského domu Bečva už hodinu po slavnostním zahájení korzovaly davy. Bude však taková i celá sezóna?

Bude určitě úspěšná. Očekáváme, že nás navštíví opět velmi mnoho hostů, ať už nás budou ubytování, nebo se k nám třeba přijedou podívat na jeden den a projít se po areálu," nechala se slyšet Bohdana Opočenská, ředitelka lázní Teplice nad Bečvou.

Na co se těšit mají ale také lázeňští hosté v Lázních Bohdanči. 122. sezóna tam začne o týden později, v sobotu 18. května.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu