Reklama

Do Dynama přichází manažer z elektrárny. Salfický zatím zůstává

  • 6. května 2019,
  • 23:33,
  • Pardubice,
  • David Záruba

Pardubice – V pondělí zasedala dozorčí rada hokejového klubu Dynamo Pardubice. Třetím členem představenstva společnosti byl zvolen Martin Sýkora (foto dole), novým sportovním manažerem se má stát Jaromír Kverka starší (foto nahoře). Generálním manažerem klubu zatím zůstává Dušan Salfický.

Reklama

Dozorčí rada zvolila třetím členem představenstva společnosti Martina Sýkoru, v současné době PR manažera Elektrárny Opatovice. Ten se má zároveň stát novým předsedou představenstva. 

Tuto pozici nyní drží generální manažer Dušan Salfický, o jehož budoucnosti se v hokejovém prostředí nejvíce diskutuje. Bývalý výborný gólman zatím v manažerském křesle zůstává. Na jednání dozorčí rady podle informací Českého rozhlasu Pardubice nebyl, odjel na dovolenou.

Rada zároveň doporučila představenstvu, aby na pozici sportovního manažera přijala Jaromíra Kverku staršího, někdejšího extraligového hokejistu, který na tomto postup působil v klubu HC Energie Karlovy Vary.

Do pondělí 20. května má představenstvo také předložit vizi dalšího směřování klubu, a to v oblastech hráčského kádru či ekonomiky společnosti, a také má za úkol navrhnout novou organizační strukturu a nový etický kodex klubu.

„Věřím, že přijatá opatření pomohou hokejovému klubu se co nejlépe připravit na novou sezonu. Činíme je s cílem výrazně zlepšit sportovní výsledky při dodržení schváleného stabilizačního plánu. Naší společnou snahou je rovněž zlepšit obraz celé organizace vůči fanouškům i široké veřejnosti,“ řekl předseda dozorčí rady Ivan Šubrt.

Foto: HC Dynamo Pardubice, hokejkv.cz, eop.cz

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu