Reklama

Podivné zmizení: 65letý muž se nevrátil domů z autobazaru

  • 5. března 2019,
  • 20:49,
  • Pardubice,
  • David Záruba

Pardubický kraj – Policisté žádají o pomoc s pátráním po 65letém Oldřichu Hladíkovi z Horní Rovně u Holic, kterého rodina postrádá od včerejšího podvečera. Zmizel beze stopy při cestě ze Žďáru nad Sázavou domů. Cestoval červenou Škodou Fabií s registrační značkou 3H2 6971.

Reklama

„Muž jel v pondělí se svým příbuzným koupit vozidlo do autobazaru v obci Mělkovice u Žďáru nad Sázavou. Zde měl pohřešovaný muž kolegu vysadit a vydat se zpět domů. Tam bohužel do současné doby nedojel,” popsala mluvčí policie Markéta Janovská.

Zmizení v pondělí navečer nahlásila rodina. Policisté po muži intenzivně pátrají, prověřovali zdravotnická zařízení, dopravní nehody i všechny trasy možného návratu domů. Vše marně. Zem jako by se slehla po muži i po červené Škodě Fabii s registrační značkou 3H2 6971.

„Pokud byste měli jakékoliv informace k pohřešovanému nebo jeho vozidlu, neprodleně informujte policisty na lince 158,” vyzvala Janovská.

Mluvčí také upozorňuje, že se muž mohl zastavit například na benzinové stanici a ptát se na cestu, a to v Pardubickém kraji i na Vysočině, pohybovat se může i v jiné části republiky. Pohřešovaný u sebe neměl mobilní telefon ani žádnou hotovost.

Foto: Policie ČR/KŘP Pardubického kraje

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu