Reklama

Nepřišel do práce a zmizel. Policie pátrá po 45letém Jaroslavovi

  • 11. ledna 2019,
  • 8:40,
  • Pardubice,
  • David Záruba

Pardubicko – Pardubičtí policisté včera opakovaně pátrali po pětačtyřicetiletém Jaroslavu Ginterovi. Naposledy ho viděli kolegové v práci v pátek 4. ledna, poté se už nedostavil, a tak zburcovali rodinu a následně policii. Pátrací akce jsou zatím neúspěšné.

Reklama

Policisté z Obvodního oddělení policie v Lázních Bohdaneč přijali oznámení o pohřešování 45letého muže ve středu 9. ledna. „Na začátku týdne rodiče pohřešovaného navštívili jeho spolupracovníci, kteří uvedli, že se bez omluvy nedostavil do zaměstnání a že nevědí, co se děje,” uvedla tisková mluvčí policie Andrea Muzikantová.

Pohřešovaný Jaroslav Ginter měl mít na sobě mikinu s kapucí vínové barvy a modré rifle. Je vysoký přibližně 170 cm, hubené postavy a má krátké hnědé vlasy. Zdánlivě může vypadat výrazně mladší. 

Pátrání je zatím neúspěšné, i když rodina pohřešovaného muže policistům oznámila nález jeho vozu, který byl zaparkovaný a řádně uzamčený v obci Valy před železničním mostem. Z tohoto důvodu pátrali policisté ve středu i ve čtvrtek v těchto místech.

„Propátrali jsme oba břehy řeky Labe i okolí železniční trati. Bohužel ale pátrací akce byla neúspěšná, muže se nalézt nepodařilo,” dodala Muzikantová s tím, že případní svědci se mohou obracet na tísňovou linku 158.

Foto: Policie ČR

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu