Reklama

Manžel sahal ženě do řízení: Vysadila ho a ujela!

Jaroslav – Kuriózní případ řešili v minulých dnech policisté na východě Čech. Manželský pár se při cestě z návštěvy pohádal kvůli nejednotnému názoru na to, jak žena řídí automobil. Výsledek? Muž si musel v noci vystoupit 100 kilometrů od domova.

Reklama

Vánoční rodinná setkání nebývají vždy plná harmonie a porozumění, ale případ manželského páru z Olomouce je vskutku neobvyklý. Při cestě právě ze sváteční návštěvy se mezi nimi rozhořel spor nad řidičskými schopnostmi manželky.

„Manžel řidičky usoudil, že jeho žena neumí řídit auto, a proto jí údajně začal během jízdy poučovat a sahat do řízení,” uvedla tisková mluvčí policie Dita Holečková. Žena si to nenechala líbit a mezi Jaroslaví a Vysokým Mýtem ho vysadila. Pár přitom pocházel z Olomouce, takže k domovu jim scházelo ještě 100 kilometrů.

Emoce dříve, i vzhledem k počasí, vychladly u vysazeného muže a své manželce zavolal, že umírá a neví, kde je. V tu chvíli hodinky ukazovaly 0:30 hodin. Žena okamžitě zkontaktovala policisty na lince 158 a začalo hledání manžela.

„Policisté rozjeli velkou pátrací akci od míst, kde měl muž z vozidla vystoupit. Naštěstí pátrání mělo šťastný konec, neboť se muž v ranních hodinách objevil doma,” dodala Holečková ke kurióznímu případu.

Foto: ilustrační

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu