Reklama

Minuty hrůzy v Ústí nad Orlicí. Muž s nožem napadl expřítelkyni

Ústí nad Orlicí – Velké štěstí měly dvě kamarády v Ústí nad Orlicí. S nožem v ruce je napadl opilý expřítel jedné z nich a vyhrožoval jim zabitím, ale naštěstí obě vyvázly bez vážnějšího zranění. Hrůzný zážitek trval několik minut, než agresora zpacifikoval soused.

Reklama

Šestatřicetiletý muž podle výpovědí neoprávněně vnikl do bytu o čtyři roky mladší bývalé přítelkyně. Když jí v bytě nenašel, jeho cesta vedla do bytu její kamarádky, do kterého vstoupil po vykopnutí dveří.

„Nezvaný host se po celém bytě pohyboval za zlostného křiku hrubých urážek na vrub hledané ženy, která byla schovaná v malé místnosti. Když agresor její ukryt odhalil, vytáhl ji z něho za vlasy. Jeho fyzický útok měl pokračovat vyhrožováním napřaženým kuchyňským nožem vůči oběti,” popsala tisková mluvčí policie Lenka Vilímková.

Řádění agresivního muže nebralo konce. Expřítelkyni a její kamarádce nadále vyhrožoval, máchal nožem a bodal do kuchyňského stolu. Ženám se poté podařilo ukrýt u souseda, ani to však pachatele nezastavilo, protože znovu vykopl dveře a pokračoval ve výhrůžkách zabitím. Řádění skončilo až po chvíli.

„Nůž mu sebral pohotový soused a přivolal policii. Obě ženy byly zraněny a musel je ošetřit lékař,” dodala Vilímková s tím, že kriminalisté muži sdělili obvinění z přečinů nebezpečné vyhrožování a porušování domovní svobody. Agresor se nyní nachází ve vazbě. Nepomohla mu ani pozdější lítost.

Foto: ilustrační

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Pardubicko

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu